Min side er om den noble kunsten å være gnien! Banker og finansselskap tjener fett om dagen, og det er primært fordi vi stut-kunder ikke bruker vår forbrukermakt. Hadde ”alle” shoppet rundt etter bedre betingelser, ville bankenes profitt (som vi betaler) blitt tvunget til langt lavere nivåer. Det hadde du og jeg profittert på!

Mine kunnskaper om pruting og forhandling i møte med bankene har jeg som formål å dele på denne bloggen. Den biten gjelder så absolutt ikke kun når det er snakk om å ta opp lån til bil, hus, forbruk eller hva den nå enn er. Jeg har den samme tilnærmingen når jeg sparer eller investerer penger. Min bank er alltid en av de som er mest konkurransedyktig. Med det sagt, per i dag sparer jeg ingenting på vanlig bankkonto. Jeg prioriterer heller nedbetaling av gjeld, samt investerer sakte men sikkert i trygge fond. Hvilke meglere jeg bruker? Selvsagt de med lavest kurtasje!

Du kan sende en forespørsel om det er noe du savner på bloggen og vil jeg skal skrive om, eller sende ris og ros om du vil. Lover å svare så snart jeg har tid!